Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Har du og din ægtefælle besluttet, at I skal skilles? Det er for mange en hård situation, og at der er mange praktiske ting, der skal ordnes, gør det ikke nemmere. Hos Advodan kan du finde din advokat til skilsmisse, så der kan blive styr på jeres individuelle økonomi.

Retfærdig fordeling

Når du og din partner har besluttet jer for at blive skilt, er der mange ting, der skal være styr på både praktisk og økonomisk, i forhold til hvem der ejer hvad og hvor meget. Det kan være svært at navigere i, og det er en situation, man ikke forestiller sig at havne i, når ringene sættes på jeres fingre. For at være helt sikker på, at tingene gøres rigtigt, bør I overveje at kontakte Advodan, der er jeres nye advokat til skilsmisse. Advokaten sørger for, at der tages stilling til de nødvendige ting, og at det sker på retfærdig vis.

Advodan rådgiver jer

Skilsmisseadvokaten rådgiver dig og din partner hele vejen. Spørgsmål om hvad der skal ske med jeres bolig, hvordan indboet skal fordeles, hvad der skal ske med forsikringer og pensioner vil dukke op, og har I børn, skal der også tages stilling til børnebidrag. Listen er lang, og netop derfor er det en fornuftig beslutning at lade en skilsmisseadvokat tage jer igennem alt det praktiske.

Få styr på det økonomiske

Ikke alle, der bliver skilt, kan klare tingene på retfærdig vis, og særligt i disse situationer vil en advokat være en tryg rådgiver i jeres sag. Er I uenige om vurderinger, kan I anlægge sag ved skifteretten, der afgør, hvad der er rimeligt for begge parter.

Der hersker ingen tvivl om, hvor vigtigt det er, at der bliver helt styr på den økonomiske situation mellem jer. En advokat til skilsmisse sørger for, at tingene sker på retfærdigvis, og hos Advodan kan I føle jer helt trygge.