Ny trailer til lastbilen? Det skal du være obs på!

Når du køber ny trailer til en lastvogn, skal du naturligvis være meget opmærksom på, hvad den tilbyder. Der findes adskillige forskellige typer af trailere til lastbiler i Danmark – heriblandt gardintrailere, megatrailere, blokvogne, presenningtrailere m.fl.

Alle trailere har forskellige data, når du kommer til vægt, last kapacitet samt dimensioner på selve traileren. Dertil kan der også være andre forhold, som kan være interessante for dig. Det kan f.eks. være set i forhold til døråbningens størrelse eller hvordan sideåbningen fungerer.

F.eks. tilbyder en gardintrailer let adgang til godt fra begge sider af vognen, hvormed den imødekommer de gennemsnitlige transportbehov. Omvendt skal en virksomhed, som transporterer godt med store dimensioner og/eller udformninger naturligvis hellere have en blokvognstrailer, de kan læsse og fragte på.

Netop fordi der kan være store forskelle på transportopgavens behov, er det typisk en fordel at alliere sig med en kyndig leverandør af trailere til lastvognen, så man få en god og gerne multianvendelig løsning. Jo færre sær-trailere, der er behov for, desto færre omkostninger har virksomheden selvsagt til indkøb af disse.

Alternativt kan brugte trailere være en god indgangsvinkel for virksomheder, hvor økonomien er begrænset af et mindre budget.

Sørg for mulighed for service

Når du vælger en leverandør af trailere til lastvognen, kan du med fordel overveje, om det også er et sted, hvor du kan få udført kvalificeret trailer service.

Et kvalificeret værksted vil være i stand til at yde hjælp til monteringer og reparationer. Ligeledes klarer de arbejde med at reparerer presenninger, klargøre til syn og måske ligefrem ombygge ved særlige behov til traileren.

Når du køber en ny (eller brugt) trailer, skal du med andre ord overveje dine behov og evt. sikre dig god rådgivning for den bedste og mest tidssvarende løsning. Sørg dertil for, at stedet gerne yder trailer service og kan imødekomme de forskellige behov, du må have i den forbindelse.