Ny bil? Sådan køber du bil fra udlandet

Hvis du er bilentusiast og ikke er tilfreds med udvalget af enten brugte eller nye biler her i Danmark, kan en løsning være at importere en bil fra udlandet. Den store verden indeholder selvsagt et større udvalg end det, du kan finde i lille Danmark, og du kan derfor være heldig at gøre en god handel, eller du kan være heldig at finde en sjælden model, som ikke er til at opstøve herhjemme.

Det er dog en kompliceret affære at importere en bil fra udlandet til Danmark, får når du endeligt har fundet den rette bil, står du overfor mødet med et kompliceret dansk system med registrering, afgifter, skat og så videre.

Det kan du heldigvis få hjælp til hos CarTax, der har gjort registreringsafgift nemt og simpelt i forbindelse med køb af udenlandske biler. Hvis du har fundet den perfekte bil i udlandet, men simpelthen bare ikke orker eller ikke har tid til at arrangere hjemtransport og klare alt det med indregistrering, er CarTax den rette samarbejdspartner for dig.

Sådan importerer du en bil til Danmark

Med hjælp fra Cartax er der kun nogle ganske få og simple skridt forbundet med at importere en udenlandsk bil til Danmark. Det eneste, du selv skal gøre, er sådan set bare at finde den bil, du gerne vil importere til Danmark, og så skal du naturligvis nå frem til en aftale og købe bilen fra den nuværende ejer.

Når du har fundet bilen online og købt den, sender du linket til CarTax. CarTax vil herfra sørge for transport af bilen til Danmark, hvorfra CarTax også tager bilen igennem toldsyn og fastsættelse. Når toldsynet er overstået, bliver afgiften også fastsat.

Derefter sørger CarTax for registrering og dansk nummerplade, og du kan herefter besøge den synshal, hvor bilen er blevet toldsynet, hvor du nu kan hente nummerpladerne.