Din hjerne vil takke dig for at bære en hjelm med MIPS

Hvis du cykler, er det en god investering at købe en cykelhjelm MIPS. Det er et system, der beskytter din hjerne mod skader som følge af vridning og rotationskræfter, som kan opstå, hvis du falder eller bliver påkørt. Din hjerne vil takke dig for at bære en cykelhjelm med MIPS!

Er det nødvendigt at køre med cykelhjelm?

Mange cyklister kører rundt uden cykelhjelm, fordi de tror, at det ikke er nødvendigt. Dette kan være farligt, især hvis du kører i trafikken. En cykelhjelm med MIPS – Multi-directional Impact Protection System – kan beskytte din hjerne mod skader, hvis du bliver påkørt eller vælter på cyklen. I dette blogindlæg vil vi forklare, hvorfor det er en god investering at købe en cykelhjelm MIPS.

Hjernen er et følsomt organ – beskyt den med MIPS

Din hjerne er et meget følsomt organ, og selv små stød kan have alvorlige konsekvenser. Når du cykler, kan du risikere at få et hovedtraume, hvis du falder eller bliver påkørt. Et hovedtraume kan føre til alvorlige skader på hjernen, som kan give varige mén.

Cykelhjelm med MIPS beskytter mod rotationskræfter

En cykelhjelm med MIPS beskytter din hjerne mod de roterende og vridende bevægelser, som kan opstå. MIPS-systemet er testet og godkendt af forskere, og alle undersøgelser viser, at MIPS har en stor effekt. MIPS er et særligt lag, der er indsat mellem cykelhjelmens ydre skal og det bløde indre polstring. MIPS fungerer ved at forringe rotationskræfterne, der opstår ved styrt.

Cykelhjelm MIPS gør en forskel for din sikkerhed

Det er derfor en god idé at købe en cykelhjelm med MIPS, hvis du cykler meget. Cykelhjelme med MIPS findes i mange forskellige designs; mange producenter af cykelhjelme laver modeller, der ved første øjesyn er helt magen til en tilsvarende hjelm uden MIPS, der er billigere. Det gør altså ingen forskel for udseendet, men en stor forskel for din sikkerhed.