Tips til overnatning med hund i Danmark

En lille ny med poter, hale og snude kan berige dit/jeres liv på utallige punkter. En hund kan være en fantastisk ven og rejsemakker. Da vi fik vores egen lille pelsklump ind i familien, oplevede vi, at der var oplysninger, der ikke var til at finde lige rundt om det nærmeste hjørne og at vi måtte bruge en stor del tid på at søge information for at kunne få vores nye familiemedlem med på vores ture rundt omkring i Danmark. Vi har derfor lavet en undersøgelse, der har skabt den største oversigt over hundevenlige hoteller i Danmark, så du/I slipper for at skulle gøre det samme som vi. Vi håber vores undersøgelse kan gavne andre hundeejere, der måtte stille de samme spørgsmål som vi har stillet. Den viden vi har fået om overnatning med hund i Danmark, har vi samlet på én side, skabt af hundeejere for hundeejere. 

Få overblik over priser 

Med en samlet prisoversigt, kan du/I tilrettelægge jeres tur, så hotelbesøget passer til din/jeres økonomi. Priserne ligger på alt fra 0 kroner til 1100 kroner pr. ophold med hund. Det er derfor ikke uvæsentligt at have gjort sig tanker om, hvilket hotel man bringer sin bedste ven med ind på under sin næste roadtrip rundt i landet. Desuden kan det spare dig/jer penge ikke at skulle sørge for pasning til din/jeres hund mens du/I ikke er hjemme. Som en ekstra bonus skal du/I ikke bekymre dig/jer om at jeres pelsede ven har det godt, og så vil hunden elske at komme med jer ud at opleve en hel masse. 

Overnatninger med hund over hele landet 

Der er flere hoteller i Danmark, der tilbyder overnatning med hund. Med 7 hundevenlige hoteller i Aalborg, 8 i Odense og hele 16 hoteller i København er der rig mulighed for at få jeres firbenede ven med på jeres næste storbytur eller benyt oversigten til at finde dét hotel der passer dig/jer bedst. Vores oversigt gør det nemt og overskueligt at finde det perfekte hundevenlige hotel til din/jeres næste tur. Oversigten viser som nævnt priser for de forskellige hoteller. Ved vores henvendelse til det enkelte hotel, har vi stillet spørgsmål omkring deres kæledyrspolitik. De spørgsmål vi stillede har derudover sørget for at oversigten indeholder oplysninger om det antal hunde man må medbringe, om hotellet har øremærket bestemte værelsestyper til hunde, om der er steder på hotellet hvor hunde ikke er tilladt, og om der tilbydes ekstra goder til hundeejerne.