bObles er perfekt når motorikken skal styrkes

Little Happy bObles

Med de kendte tumlemøbler fra bObles har du mulighed for at styrke barnets motorik. Det gode ved bObles tumlemøbler er, at de sikrer, at barnet har det sjovt, imens de træner deres motorik. Det er vigtigt, at man forbinder motorisk træning med noget sjovt, fordi ellers vil barnet ikke gide at gøre det. Derfor er det oplagt at bruge bObles tumlemøbler.

bObles er det perfekte valg, når barnet skal aktiveres, og du har mulighed for at finde deres produkter på Little Happys hjemmesiden eller via dette link;www.littlehappy.dk/bobles. Derudover er bObles produkter lavet i meget høj kvalitet og gode materialer, som er frie for skadelige kemikalier og stoffer. Dette sikrer, at du som forældre roligt kan lade dit barn lege med bObles produkter. Desuden kan dit barn lege så vildt med tumlemøblerne, som de har lyst til uden, at de laver mærker på gulvet.

Brug bObles tumlemøbler til at styrke motorikken

Det er oplagt at bruge bObles tumlemøbler til at styrke barnets motorik. Udover at bObles tumlemøbler træner barnets motorik er det også super sjovt for barnet at lege med de forskellige tumlemøbler fra bObles. Deres tumlemøbler er multifunktionelle, hvilket betyder de kan bruges på mange forskellige måder og til mange forskellige lege. Med bObles er det kun fantasien, som sætter grænser.

  • bObles elefant: bObles elefant er super god til alle aldersgrupper og findes også i forskellige størrelser. Det gode ved bObles elefant er, at den især er med til at træne barnets balanceevne. Ved at vende elefanten om, kan den nu bruges som en vippe. Her kan barnet enten sidde eller stille sig op og vippe på den.
  • bObles tumle sten: Tumlestenene fra bObles er også super smarte til at aktivere barnet. Her kan barnet balancere fra sten til sten. Man kan justere sværhedsgraden på stenene ved at enten vende dem den ene vej eller den anden. 
  • bObles bold: Boldene fra bObles kommer i mange forskellige størrelser og er super gode til mange forskellige aktiviteter. Boldene kan både bruges til at kaste med eller sparke til. Alt dette er med til at træne barnet motorik

Derfor er det vigtigt at træne barnets motorik

Det er vigtig, at barnet fra en tidlig alder får trænet og styrket sin motorik. Hvis barnet har en dårlig motorik kan det påvirke dem ind i teenage-og voksenlivet. Børn med dårlig motorik har ofte sværre ved at læse, koncentrere sig og nogle føler ubehag ved berøringer. Hvorimod børn med god motorik er bedre til at forme sociale relationer og undersøgelser viser også er de er mere selvsikre.
Ved at lade motion og motoriktræning blive en del af hverdagen, kan man forebygge den dårlige motorik.

Hvis du har et barn som ikke kan lide at være aktiv, men mere elsker at sidde og lege med biler eller perler, kan det være en ide at prøve at introducere et tumlemøbel fra bObles til dem. Da leg med bObles ikke føles som aktiv leg som fx fodbold, kan det være, at de syntes bObles tumlemøbler er sjove.