Sådan bygger du din egen terrasse

Har længe gået og haft en tanke i baghovedet om at renovere eller omlægge din terrasse? Så er du heldigvis kommet til det rigtige sted. Her vil du få hjælp til hvilket udstyr du skal bruge og hvordan fremgangsmåden vil være, forklaret i store træk. Inden man starter, skal man vide at det er et hårdt arbejder og tager lang tid. man gør det.

Fremgangsmåden

At lave sin egen terrasse er en lang proces, som for visse kan tage rigtig lang tid. Det er vigtigt at være klar over det, så man ikke går fra det halvvejs.

Når går med til at det er tidskrævende, så er det første man skal at måle grunden af selvfølgelig. Få styr på dine mål og køb dit materiale. Skal terrassen være af træ eller fliser. Derefter skal man lave bunden. Det vil være bedst at lægge et lag beton nederst. Det man skal være opmærksom på, er at vinklerne er ens. Så skal man måle op til gulvbjælkerne. Nu er det vigtigt at skrue bjælkeskoene fast. Det er dem som der bærer gulvbjælkerne. I princippet har du nu din terrasse. Nu sætter man brædderne på, som man vil. Det er bedst at starte fra huset side af og arbejde sig ud.

Hvilket udstyr skal man bruge?

For at bygge sin terrasse skal man have noget værktøj. Først er det vigtigt med en pladevibrator. Man skal forberede jorden med en pladevibrator, for bedst mulig bund. Man kan enten leje en pladevibrator eller købe sin egen. Derudover skal man bruge en boremaskine.

Det er også vigtigt med en træskærer som kan skære træet i den størrelse man ønsker. Eller hvis man laver en terrasse med fliser, skal man bruge en flisesliber.

Det kunne også være godt med hjælp fra venner eller familie, så det bliver til et hyggeligt projekt.