Hvad koster en elektriker i timen? El-service priser

Prisen for en elektriker i timen ligger normalt mellem 350-1.250 kr. / time eksklusive moms. Den store forskel på timeprisernes afhænger oftest elektrikerens viden og opgavens omfang.

Hvis du leder lidt på nettet, kan du sagtens finde elektrikerlærling priser til en meget lav timepris, en pris fra 350kr. /time eksklusive moms. En elektriker lærling kan du eventuelt bruge til opsætning af lamper og rillefræsning.

Du kan også hyre en højt uddannet el-installatør/tekniker til at udføre en meget avanceret opgave indenfor forskellige nicheområder i elbranchen til en timepris langt over 1.000 kr. /time eksklusive moms.

Den gennemsnittelige timepris for en elektriker i København er dog ca. 650 kr. /time eksklusive moms. For at få en mere præcis pris på elektriker i dit område, så er de en gode idé at spørge flere elektrikere om tilbud og fast pris. Det er en stor fordel at vælge en lokal elektriker hvis det skal være billigt, der er nemlig ofte penge at spare på timeprisen. F.eks. hvis du bor i Gladsaxe eller i Søborg, så kan du vælge at tage kontakt til Autoriseret Elektriker Gladsaxe, som kører lokalt i Gladsaxe kommune. Deres priser ligger lige under den gennemsnittelige timepris.

Elektriker timepriser online

De priser som du ser på de forskellige elektrikerfirmaers hjemmesider skal som regel læses som fra priser.
Oftest tager også elektrikere i storbyer mere end en elektriker i mindre byer. Og det beror oftest på at det er dyrere at leve og drive virksomhed i en storby. Alle omkostninger elektrikerfirmaer har, skal dækkes og det er i den sidste ende dig som kunde, som betaler.

El-arbejdets omfang har også betydning for, hvad timeprisen bliver i sidste ende. Timepriser er et spørgsmål om forhandling mellem elektrikeren og dig som kunde, så det er op til dig at forhandle frem til en god timepris. Jo større projektet er, jo mere plads er der ofte for dig til at forhandle frem til en bedre timepris.

Timeprisen er ikke altafgørende

Nogle gange kan det t.o.m. koste mere at hyre en ”billig” elektriker, hvis han arbejder langsomt eller mangler viden. Det er naturligvis som regel billigere at bruge en elektriker som er erfaren nok og kan løse opgaven på en time end at bruge en elektriker som har brug for dobbelt så meget tid.

Det bedste du kan gøre for at få en fast lav pris, er at anmode om tilbud og fast pris for hele opgaven. Hav bare i mente at de fleste elektrikerfirmaer ikke synes at det er tiden værd at bruge tid på at udarbejde tilbud til de helt små opgaver som f.eks. montering af nyt lampeudtag.