Vil du også gerne spare penge på el?

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Vi kender det nok alle sammen godt. El er dyrt. Er man rigtig stille, kan man endda høre elmåleren tikke derudaf. Det er nok til at gøre de fleste lidt nervøse for den næste elregning. Heldigvis er der rigtig mange gode muligheder til dig, der gerne vil spare lidt penge på el.

Skift til et billigt elselskab

Det er en rigtig god idé at skifte til et billigt elselskab, hvor du får lige præcis den el, du skal bruge, men til meget billigere penge. Det lyder måske meget logisk, men rigtig mange danskere tænker slet ikke over, at det måske kan betale sig at skifte elselskab en gang imellem. Et rigtig godt sted at starte din jagt på billigere el er hos Nettopower. De tilbyder dig billig el uden en masse mellemregninger eller skjulte gebyrer.

Husk hyggen, og spar penge

En anden rigtig god måde at sikre dig en mindre elregning på er ved at slukke for lys og andre unødvendige maskiner. Hvad er mere hyggeligt end en aften kun med stearinlys, specielt hvis du har en person at hygge dig sammen med. Så kan I hygge jer under tæpperne og bare nyde hinandens selskab i stearinlysets skær. Hvad kunne være mere romantisk? Og hvis I har børn, så udskift aftenen foran tv’et med en aften med spil eller måske højtlæsning for de helt små. I kan gøre det til en ugentlig tradition, og I vil ikke bare spare penge på elregningen, men også skabe en masse gode minder, som I kan leve længe på som familie.

Investér i miljøvenlige løsninger

Når du sætter en energisparepære i lampen, eller når du skifter til andre energibesparende løsninger, slå du faktisk to fluer med ét smæk. Du sparer nemlig både dig selv og miljøet for en stor regning, og det kan mærkes. Der er rigtig mange energibesparende produkter derude, og du kan lynhurtigt spare rigtig mange penge på elregningen, hvis du skifter nu. Jo mere energibesparende produkterne er, desto dyrere er de at købe, men til gengæld kan du se frem til et mindre energiforbrug.

Du kan f.eks. vælge at installere et træpillefyr, der på en meget mere miljøvenlig måde varmer dit hjem op. Eller du kan få installeret en varmepumpe, der meget mere effektivt opvarmer dit hjem, og på den måde sparer du energi og dermed også penge. Du kan også vælge at gå helt miljøvenlig og få installeret solcellepaneler på taget af dit hjem. På den måde kan du delvist forsyne din egen husstand med el, og alt afhængig af hvilket elselskab du har, kan du endda sælge noget af din grønne el videre. Med solceller kan du potentielt set tjene penge.

Der er altså rigtig mange gode muligheder for dig, der gerne vil spare penge på din elregning. Og hvem vil ikke gerne spare penge, så der er råd til alt det sjove i hverdagen? Med lidt ekstra penge på lommen er der altid ekstra overskud, så gør dig selv og din pengepung en tjeneste.