Tre ting du skal overveje, når du køber nyt undertøj

Undertøj lyder måske som en simpel del af ens påklædning, men det kan faktisk have utrolig stor betydning for din dagligdag og dit selvværd. Især som kvinde er der utrolig mange forskellige ting at vælge imellem, hvilket kan gøre undertøjsverdenen svær at finde rundt i.

Netop af den grund får du her tre ting du skal overveje, når du skal købe nyt undertøj, så du forhåbentlig har lidt lettere ved at finde ud af det.

 

Hvad er undertøjets formål?

Hvad er formålet med undertøjet? Med andre ord; hvad skal det bruges til? Hvis det er for at overraske din partner eller for at føle dig lækker, kan du overveje noget flot lingeri. Det kan for eksempel være et korset til kvinder, som både er sexet og elegant.

Er det til dagligdagsbrugs, kan du med fordel lægge mere vægt på komfort. Her kan du gå efter bløde og åndbare materiale som bomuld. På det seneste er bambusundertøj også kommet på banen. Dette er ofte lidt dyrere, men hvis du har lidt penge i overskud, så kan bambusundertøj varmt anbefales.

 

Find din rigtigt BH-størrelse

Langt de fleste kvinder går rundt med en bh, der slet ikke passer dem. Det er en skam, da den rigtige bh kan gøre underværker for din holdning og dit selvværd.

Mange kvinder undlader at blive målt, når de køber en bh i en butik. Hvis de endelig bliver målt, så bliver de ofte målt forkert. Hvis du vil være helt sikker på, at du bruger den rigtige bh-størrelse, kan du med fordel måle dig selv derhjemme og bruge en hjemmeside til at finde din størrelse. Du kan også vælge at gå i en decideret lingeriforretning – ikke bare en butik fra en undertøjskæde – da de oftest har utrolig meget viden om netop dette.

 

Gør det nemt for dig selv

Det er også en god idé at tænke praktisk, når du køber undertøj. Det lyder ikke særlig sexet, men i det lange løb vil du blive glad for det. I stedet for at vælge det undertøj med aller flest farver på, så vælg noget med samme farve som noget af det undertøj du allerede har.

Det bliver meget lettere at vaske og samtidigt vil det også holde dets farve i længere tid. Desuden bliver det også lettere at matche, når du har flere BH’er og trusser i samme farve.