Strategier i Blackjack – hvad skal du gøre hvornår

Rigtig mange danskere finder det særdeles underholdende at bruge de mange vintertimer indenfor på online spil. I sær Casinoklassikerne som Poker, Roulette og Blackjack er populær i disse kolde måneder, hvor vi skal tilbringe rigtig meget tid indenfor. Nogen spiller for sjov, mens andre spiller mere seriøst. Specielt Blackjack er et populært spil, fordi det på mange måder også er op til dig selv, om du vinder eller ej. Nogen går så langt i deres Blackjack-spil, at de udvikler et  Blackjack skema system, så de kan holde styr på de kort, der er givet og hvad de skal gøre næste gang. I denne artikel kigger vi på, hvilke strategier, du kan gøre brug af, når du spiller Blackjack. Der er nemlig flere forskellige tilgange til Blackjack, og derfor kan det let virke uoverskueligt, når man skal spille de første par gange. Men med denne guide ved hånden, så kan det blive nemmere for dig at overskue reglerne for Blackjack. Læs med og bliv meget klogere på, hvad du kan gøre for at vinde oftere i Blackjack.

Hvornår skal du tage kort og hvornår skal du stå?

Noget af det første du bør kigge på, er at lære hvornår du skal tage kort eller hvornår du skal stå. Det handler nemlig lige så meget om dealerens værdi som det handler om din egen kortværdi. Hvis du sidder på f.eks. 15 eller 16, og er usikker på hvorvidt du skal tage et kort mere eller lade være, så kig over på det synlige kort fra dealerens hånd. Hvis det f.eks. er en 3’er eller en 4’er, så er det en rigtig god idé at stå på din hånd. På den måde tvinger du dealeren til at trække kort og der vil være en statistisk større chance for, at dealeren trækker over og du vinder. Sidder dealeren derimod med en 8’er eller en 9’er, så vil det måske være klogere at trække et kort, da et billedkort til dealeren vil betyde, at du taber. Derfor handler det i høj grad om overblik, når du spiller Blackjack.

Split, double og forsikring – hvad betyder det alt sammen?

Derudover er der selvfølgelig også andre begreber, du skal kende til i Blackjack. “Split” skal du som udgangspunkt altid lave, hvis du får to esser. Double altid, hvis dine kort til sammen giver ti eller 11 – og lad som udgangspunkt være med at forsikre, medmindre du sidder på en stor portion penge. Følger du disse grundregler, så er du godt klædt på i forhold til at komme godt igang med Blackjack.