Spar mange penge på din vinduespudsning

Vinduespudsning kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Dette skyldes, at mange vinduespudserfirmaer helst vil tegne abonnementer på deres kunder, frem for at arrangere enkeltbesøg.

Men hvem siger at du har brug for at få pudset vinduer hvert 4, 8 eller 12 uge? Langt de fleste danskere kan fint klare sig med vinduespudsning en 2-3 gange årligt efter behov.

Vælger du månedlig vinduespudsning, koster det ofte på den forkerte side af 1000,- om året, blot for udvendig vinduespudsning. Og det er vel at mærke for et almindeligt parcelhus, hvor der hverken skal bruges stige, eller nogen form for ekstraudstyr.

Kunne det ikke være dejligt at slippe for den løbende udgift til vinduespudsning?

Det har du faktisk mulighed for, ved at købe vinduespudserudstyr selv. Køber du et ordentligt startsæt til vinduespudsning, er det faktisk langt mindre besværligt, end man umiddelbart skulle tro.

Interesseret i at høre mere? Så læs mere herunder.

Dit vigtigste værktøj: Skraberen

Dér hvor alt for mange folk går galt i byen, er at de forsøger at pudse deres vinduer med en billig vinduesskraber.

Og tro os, netop dette fører til mange frustrationer landet over!

De billige skrabere, er nemlig ikke gearet til at levere et pænt og stribefri resultat. Ofte er disse skrabere primært designet med henblik på at holde en lav pris, og til brug i eksempelvis brusekabiner.

Med en professionel vinduesskraber, er gummiet ofte af bedre kvalitet, foruden at gummiet kan udskiftes. Dette gør at en god vinduesskraber, ikke er en man skifter ud – således skifter man blot gummiet.

Professionelle skrabere med håndtag, skinne og gummi fås for ca. 150,- kroner inkl. moms.

Kom godt fra start med en samlet pakkeløsning

Den absolut nemmeste vinduespudsning, opnår du med et sæt bestående af:

  • En god vinduesskraber
  • En professionel indsæber/indvasker
  • En god klud til aftørring af kanterne
  • En god vinduessæbe

Frem for at finde alle disse delelementer selv, kan du med fordel købe et færdigt vinduespudspudsersæt. Du kan læse mere om sådan et ved at klikke her.

Som et lille ekstratip kan det nævnes, at det ligeledes kan være relevant at købe en glasskraber såfremt du har rester fra maling, lak eller klistermærker siddende på vinduet. Læs mere om glasskrabere her.

Sådan foretager du vinduespudsningen

Der findes en række forskellige metoder at foretage vinduespudsning på. Eksempelvis er der de helt komplicerede metoder, som kun de professionelle vinduespudsere gør brug af.

I tillæg dertil, findes der dog også mere overkommelige metoder til vinduespudsning, hvor alle kan være med. To eksempler herpå, kan du se i videoerne herunder:

Den helt simple metode:

Den lidt mere avancerede metode:

God fornøjelse med at spare penge på din vinduespudsning!