Sådan kommer du godt i gang med at lave mere mad selv

Kommer du ofte til at vælge den lette løsning, hvor du bestiller bestille take-away eller køber en færdigret nede i supermarkedet? Der er mange fordele ved at lave mad selv, men det kan også være svært at komme godt i gang med, hvis du har vænnet dig til den nemme løsning.

Det er ofte både billigere og sundere at lave mad selv. Her får du nogle tips til, hvordan du kommer i gang med det.

Skriv en liste over mad du elsker

Når du står en hverdagsaften og skal finde på noget aftensmad, kan det være svært at finde på noget at lave lige i øjeblikket. Det er måske det, der nogle gange får dig til bare at bestille take-away i stedet. Hvis du ofte har svært ved at finde på noget mad at lave, kan du sætte dig en dag og skrive en liste over retter, som du rigtig godt kan lide.

Når du så står en aften og er tom for idéer, kan du bare finde din liste frem, som er fuld af gode idéer.

Giv dig selv noget ordentligt udstyr

Det er ikke sjovt at lave mad hver dag, hvis ikke du har det rette udstyr til det. Det kræver ikke en masse avanceret udstyr at lave mad, men der er nogle ting, der er gode at have, så det hele går lidt nemmere. Hos Gastro Butikken kan du få alverdens køkkenudstyr, som vil være rart at have i dit køkken. Når du giver dig selv noget lækkert udstyr, vil det også øge din motivation for at hoppe i køkkenet hver aften for at lave mad.

Det kan være nogle gode knive, en røremaskine, lækre spækbrætter, en blender el.lign. Det kommer meget an på, hvad for noget mad, du kan lide at lave.