Det kan svare sig at gå til tandlæge

tandlæge

Det kan være dyrt at gå til tandlæge. Det er en af årsagerne til, at mange desværre fravælger det. Det får dog negative konsekvenser på den lange bane, hvis man ikke prioriterer sin tandsundhed. Derfor er det vigtigt at vide, at man faktisk også i mange tilfælde kan få tilskud til sin tandlægeregning. Tag en test hos Denti og find ud af, om du kan få tilskud – prøv den her.

Masser af tilskud

Faktisk er det i rigtig mange tilfælde muligt at få en masse tilskud til tandlægeregningen. Når man er medlem af Danmark, er man ofte godt dækket ind. Her handler det selvfølgelig også om, hvilken gruppe man er med i. Der er selvsagt forskel på, om man eksempelvis er medlem af gruppe 2 eller gruppe 5.

Sikkert er det dog, at rigtig mange danskere kan få et stort tilskud til regningen. Det gælder både for unge og gamle, at der kan være meget at hente. Før man går i panik over at skulle til tandlæge, bør man derfor selvfølgelig lige tjekke op på sin forsikring.

Afdrag

Hvis du skal have lavet et stort indgreb i tænderne, kan du overveje at betale af på afdrag hos Denti. Du kan oprette en konto, så du ikke skal betale hele din regning på én gang. Det er en meget stor tryghed, hvis man venter på en regning på mange tusinde kroner.

Det kan nemlig godt løbe op, hvis man skal have lavet store indgreb i tænderne. Her er det selvsagt rigtig godt at vide, at man er dækket godt ind. Hvis man eksempelvis deler sin regning ud på mange måneder, vil det måske virke langt mindre uoverskueligt. Det motiverer måske til faktisk at få ordnet et problem og komme videre.

Større regning, hvis du bliver væk

Det er selvfølgelig også en stor motivation, at det kan give en større regning at blive væk. Det gælder for det første økonomisk, hvor det virkelig er dumt. Hvis du har et tandproblem, men du ikke får det løst, vil regningen bare vokse. Du vil måske ende med at skulle til tandlæge senere og betale langt flere penge, end du først skulle.

Derudover er der selvfølgelig det spørgsmål, som handler om din fremtid. Tænderne skal altså gerne kunne holde hele livet. Det stiller selvfølgelig også nogle krav til, at du passer rigtig godt på dem hver eneste dag. Det gør du ved at huske at børste dem og gå regelmæssigt til tandlæge.