Tips til at indrette haven om vinteren

Der er mange, som ønsker, at haven skal se godt ud hele året rundt. Det er også helt forståeligt. Her får du således nogle gode tips til at indrette haven om vinteren.

Brug en brændekløver til udepejsen

Hvis du stadig gerne vil sidde ude i haven, når vejret er koldt, så kan du med fordel anskaffe en udepejs til haven. Desuden kan du købe en brændekløver til at kløve brænde til pejsen. Dermed kan du altid holde dig varm i haven om vinteren.

Få overdækning til spisestedet

Når det sner og regner, så er det vigtigt, at det ikke skaber konsekvenser for spisestedet ude i haven. Du bør således sørge for at få overdækning til spisestedet i haven, så det altid er beskyttet.

Få tæpper til terrassen

Hvis du har en terrasse, så kan du nemt gøre denne klar til vinteren ved at få en masse tæpper ude på terrassen. Det vil både gøre det muligt for dig at holde dig varm på terrassen og gøre terrassen mere hyggelig at være i.

Brug lyskæder og havelamper

Du kan pynte din have op om vinteren ved at tilføje nogle lyskæder og havelamper i haven. Dette er en god ide, da det netop hurtigt bliver mørkt om vinteren.

Tilføj lanterner

Du kan ligeledes tilføje nogle flotte lanterner til din have eller din terrasse for at forbedre udseendet i haven.

Tilføj havepynt

Du kan også tilføje noget mere havepynt ude i haven. Denne kan du vælge at købe, eller du kan selv lave havepynten. Du kan for eksempel lave kranse fra nogle materialer fra haven, som du hermed kan hænge op i haven.

Plant træer og buske inden vinteren

Du kan også tænke fremad og plante nogle træer og buske, inden det bliver vinter. Dermed kan du være sikker på, at haven vil se meget flot ud, når klokken slår vintertid.