Sådan sikrer du, at alle ansatte er glade for deres gaver

Firmajulegaven er noget, de fleste ansatte ser frem til. For mange arbejdende betragtes gaven som et slags venligt skulderklap, der siger: “Tak for din indsats i år!”.

En firmajulegave er ikke bare en gave. Den har betydning – og derfor synes vi også, at du som chef skal bestræbe dig på at give dine ansatte gode gaver. Men selv med de bedste intentioner kan det være svært at gøre alle glade. Men bare rolig, vi har løsningen til dig. Og den gør både dig og dine ansatte glade!

ET storkøb af julegaver – let, men stadig bedst

Det er nok de færreste, der vil modargumentere, at julen er en stresset tid. Der er i forvejen nok at se til: julegaver til venner og familie, måske breve til kunder, julefrokoster, julemad osv. Når man også er chef i egen virksomhed, kommer der lige lidt flere julepligter!

Men heldigvis er der rigtig gode muligheder for chefer, der synes det er svært at finde de bedste gaver til alle. Du kan nemlig vælge at købe det hele på én gang i et storkøb! Men, betyder det så, at alle ansatte er nødsaget til at få gaver fra én butik? Det kan jo være svært at vælge, når alle medarbejdere formentlig har forskellige interesser.

Nej, der findes heldigvis en meget smartere løsning! Du kan nemlig vælge at købe firmagaver til alle dine ansatte på en webshop, der er opbygget således, at alle ansatte får mulighed for at shoppe for et aftalt beløb – men derudover kan vælge lige det, de drømmer om!

Storkøbsfordele

Der er flere storkøbsfordele at finde, hvis man vælger at handle således. For det første, er det enormt tidsbesparende. For det andet, skal man ikke være nervøs for, at kun nogle af gaverne når frem til tiden, hvis man oprindeligt have tænkt sig at onlineshoppe fra forskellige webshops. En tredje fordel er også, at det er nemt at holde styr på gavebeløbet i forhold til bogføring, og det er jo altid rart, det det forbliver ukompliceret.

Nu ved du, hvordan du kan købe firmagaver til ansatte, som gør alle glade!