Sådan gør du din virksomhed mere synlig i bybilledet

Lige gyldigt om du har været virksomhedsejer længe, eller om det er noget nyt, så vil du stensikkert kunne mærke, at der altid er noget at se til. Det kan være svært at holde fri, når mailindbakken bugner af mails, mens der samtidigt er møder, aftaler og lignende, der også skal overholdes. Ønsker du at gøre din virksomhed mere synlig i bybilledet, så kan du her få gode råd til, hvordan det kan gøres her.

Investér i klistermærker til firmabilerne

Når du kører rundt i byerne, kan det være smart at reklamere med virksomheden samtidigt. På den måde sikrer du, at der bliver mere opmærksomhed om virksomheden, og der er derved flere, der stifter bekendtskab med den, hvilket i sidste ende kan give dig flere kunder. På den måde er det en win win for dig og din virksomhed.

Det kan også være en god idé at reklamere med skilte

Det lyder næsten for simpelt, men den er god nok. I mange tilfælde kan skilte gøre en stor forskel – især hvis de tiltrækker øjet. Bruger din virksomhed nogle bestemte farver i logoet, som kan fungere som et genkendeligt pejlemærke for kunderne, så kan I med fordel investere i displays med beskyttelse ud over.

Sørg for at have artikler med logo med rundt til kunder og arrangementer

Når du eksempelvis er til møder, konferencer og lignende, kan det være en god idé at have artikler såsom vand, kuglepenne og lignende med, som har din virksomheds logo på sig. Når nye potentielle kunder er ovre og snakke med din virksomhed, kan de få en kuglepen og en vandflaske med logo med sig, hvilket i sidste ende kan give flere kunder.

Måske er skjorter med logo også vejen frem

Når du kører rundt i din firmabil med logo på og har artikler med rundt med virksomhedens logo på, så mangler du blot, at du også går rundt med et logo. Måske kunne skjorter med logo være vejen frem. Der er ingen, der siger, at det skal være et stort logo, som skiller sig ud. Eksempelvis kan du blot designe dem, så logoen sidder over en brystlomme eller lignende, så det bliver en simpel og elegant løsning.

Sørg for at være åben og parat på at snakke

Hvis du er rundt og besøge virksomheder i omegnen, kan det være en fordel at være åben og parat til at snakke med dem, man møder på sin vej. På den måde gør du opmærksom på dig selv og din virksomhed, hvilket kan give et godt indtryk hos mange – især hvis du sørger for at skabe smil på din vej.

Luk ikke døren for besøgende

Hvis der er nogen, der kunne tænke sig at komme ind og se en rundvisning i virksomheden, bør du ikke lukke døren for dem. Passer det dårligt, kan du med fordel aftale en bedre tid. Når man inviterer lokale og måske endda skoleelever ind, får de et godt indtryk af virksomheden, og måske får du flere nye kunder.