Skal du oprette et firma i Sverige – et A/S eller måske en anden type firma?

Skal du oprette et firma i Sverige – et A/S eller måske en anden type firma?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt, at man sætter sig ind i de regler, som gælder i Sverige, og som ikke er de samme som i Danmark. Det bedste, du kan gøre, er først og fremmest at vælge et bogføringsfirma – redovisningsbyrå på svensk.

Bogføring og årsregnskab for dit firma i Malmø Sverige

Det er selvfølgelig utrolig vigtigt, at man sætter sig ind i de regler, som gælder i Sverige, og som ikke er de samme som i Danmark. Det bedste, du kan gøre, er først og fremmest at vælge et bogføringsfirma – redovisningsbyrå på svensk. De kan hjælpe dig helt fra starten med de svenske regler, og hvilken firmatype du skal oprette. Det afhænger nemlig af mange ting, f. eks. om din virksomhed har fast driftssted i Sverige eller ej. Vidste du, at et A/S i Sverige kræver en startkapital på sek 50.000. Et redovisningsbyrå ved også, hvilke krav der er til din bogføring og deklaration af skat og har helt styr på det svenske Bolagsverkets regler. Et redovisningsbyrå hjælper dig med at sikre en god start for dit svenske firma.

Revisor eller redovisningsbyrå?

Nyoprettede selskaber i Sverige behøver nødvendigvis ikke benytte en revisor, det gælder bl. a. for selskaber under en vis størrelse. Det kan f. eks. være selskaber, som ikke har mere end 3 ansatte og ikke har en nettoomsætning på mere end 3 mio. sek. Dit redovisningsbyrå kan hjælpe dig med at holde styr på reglerne. 

Ligger dit svenske firma i f. eks. Malmø i Øresundsregionen, får du et meget professionelt redovisningsbyrå i Malmø ved at vælge FS Nätredovisning. Du kan også med fordel benytte FS Nätredovisning, selvom dit firma ligger i et andet område i Sverige. De betjener hele Sverige. Det kan selvfølgelig være en fordel rent praktisk, at man kan holde fysiske møder og aflevere papirer, når arbejdet haster, men i disse tider kan man jo lige så vel holde møderne online, og papirer kan scannes ind og sendes. Her har du i hvert fald et bogføringsfirma med professionnelle, dygtige og service-mindede medarbejdere. De har autoriserede regnskabskonsulenter, som er godkendt af enten SRF (Sveriges regnskabskonsulenters forbund) eller FAR (brancheorganisationen for regnskabskonsulenter, revisorer og rådgivere).

At tænke på, når man vælger et svensk redovisningsbyrå!

Vil du gerne have erhvervsrådgivning, eller har du kun brug for nogen, som kan ordne din løbende bogføring og udarbejde dit årsregnskab? Vil du ordne bogføringen selv, eller skal et redovisningsbyrå i Malmø gøre det hele for dig? Hvis du selv vil bogføre, vil du så gøre det i et bogføringsystem? Det er helt sikkert det smarteste, for så har dit redovisningsbyrå direkte adgang til det hele, derved sparer du også penge. FS Nätredovisning kan også stå for dit firmas lønninger, moms og skattedeklaration. Du behøver ikke selv tænke på så meget, og det bedste af det hele er priserne, som er fair og rimelige.