Pak varer sikkert, og hav styr på pallerne i butikserhvervet

Arbejder du i butikserhvervet, oplever du garanteret både sommetider at skulle afsende varer til kunderne eller at være nødt til at vide med sikkerhed, at varerne på pallerne sidder ordentligt fast med film. Også til forsendelse af varer, kan film være nyttigt at bruge.

Sådan passer du på forsendelsesvarer med film

Man kender udmærket husholdningsfilm, som bruges til alverdens småting i køkkenet derhjemme, men strækfilm til erhverv er en lidt anden liga. Her er det endnu vigtigere, at kvaliteten er i orden, så filmen holder tilstrækkeligt, og at filmen købes i en størrelsesorden, der er i overensstemmelse med det, der skal indpakkes. Strækfilm kan for eksempel blive brugt til indpakning af elektroniske forsendelsesvarer. I den sammenhæng bruges typisk sort strækfilm.

Vikl pallerne ind i film på en nem og sikker måde

I et supermarked eller en anden butik med et stort lager, hvor varerne indimellem skal fragtes relativt langt på paller, er det væsentligt, at varerne ikke falder af pallerne og går i stykker under fragten. Det kan sikres med stærkfilm, som er udviklet specielt til paller. Der findes strækfilm, som er ekstra kraftigt, for at det kan klare at holde sammen på mange og tunge varer, ligesom der findes strækfilm til lettere last.

Synes du eller dine medarbejde ofte, at det er besværligt at skulle vikle film om store paller, er der desuden opfundet en løsning til den udfordring. Der kan nemlig bruges en strækfilmsdispenser i den forbindelse, som vil reducere vanskelighederne ved det arbejde betydeligt.

Strækfilm i mindre omfang til mindre opgaver

Strækfilm er ikke nødvendigvis med store mål, hvis ikke det er, hvad du har behov for på din arbejdsplads. Det kan sagtens bestilles som ministrækfilm til mindre opgaver. Dermed kan strækfilmen fungere som et alternativ til tape uden at gøre jobbet mindre optimalt.