Overvej disse ting før du vælger en billig revisor

Skal du have styr på dit regnskab, eller have anden økonomisk rådgivning? Så er det om at holde øje, for der er stor forskel på kvaliteten. Vælg derfor netop den revisor, der passer bedst til dig og din virksomhed. Det at finde en billig revisor kan godt være en udfordring – for man siger jo, at pris og kvalitet hænger sammen. Det gør det også ofte – men der er ingen grund til at betale i dyre domme, når en billig revisor sagtens kan klare opgaven.

Skal der specialviden til, for at kunne hjælpe din virksomhed?

Hvis det er muligt for dig at finde en revisor, der arbejder med andre virksomheder, der ligner din, så vil det altid være et kæmpe plus. Det sikrer dig, at din revisor har branchekendskab, og kender til din type virksomhed. Og bare rolig – din revisor har tavshedspligt, så du behøver ikke bekymre dig over, at dine forretningshemmeligheder slipper ud til konkurrenterne. Derudover er der også krav til revisorerne ift. hvilken slags virksomhed du har. Er din virksomhed børsnoteret, så er der specielle krav til din revisors uddannelse, ligesom der er tale om andre krav, hvis du er registreret som forening, eller som en virksomhed der modtager offentlig støtte.

Hold øje med prisen

Når du begynder at modtage tilbud, så bør du være opmærksom på, om det er et fast beløb, eller om der er en masse tilkøb og andre udgifter ifm. dit valg af revisor. Når du indhenter tilbud, vil det være en god idé at sammenligne, så du kan finde den revisor der passer bedst til netop dig og din virksomhed.

Modtag flere tilbud

I din søgen efter at finde en billig revisor, vil du få op til 3 tilbud – og så er det ellers bare at komme i gang med at sammenligne. Førhen fandt man sin revisor enten ved en Google-søgning, eller mund til mund, og det behøver man ikke længere. Revisorerne kæmper om at få dig som kunde, og derfor er de også villige til at sætte sig ind i din virksomhed og dens krav og forventninger, for at kunne sende dig det bedste tilbud.

Er der kemi imellem jer?

Kemien er vigtig, hvis det skal være et godt samarbejde. Lyt til din mavefornemmelse – virker det her som den rigtige beslutning, eller bør du se på nogle af de andre tilbud? Det hænder også, at din revisor kan hjælpe dig med andre ting, end blot dit regnskab, så kemien mellem jer er altså utrolig vigtig. Revisorerne har ofte et stort og stærkt netværk, så det kan være de kan være behjælpelige med at finde den billigste bankløsning for jer, eller måske den erhvervsforsikring, der passer bedst til din virksomhed.