IT-løsninger til offentlige og private virksomheder
Der findes et hav af IT-løsninger, og det kan være svært at danne sig et overblik over hvilke løsninger, der passer bedst til de behov og udfordringer virksomheden står over for. Det er derfor vigtigt at kende sine behov, og derfra kunne finde frem til de løsninger, der rammer disse mest præcist og så simpelt som muligt.

Virksomheder og offentlige institutioner kan have brug for en række værktøjer, der kan gøre dagligdagen mere gnidningsfri, lige fra tekstbehandlingsprogrammer til kalendersystemer, backups, indkøb af computere og sikkerhed.

Private virksomheder
I det private er der fart på. Hvordan finder eksperten og lederen de løsninger, der letter arbejdsgangene i hele organisationen?

Der er masser af inspiration, gode råd og artikler at finde på internettet. Det er ofte muligt at finde et godt udvalg af løsninger på enkelte, simple opgaver, men heldigvis findes der også mindre virksomheder, der har stor ekspertise i at skræddersy IT-løsninger til virksomheder. Nogle gange er en standardløsning at foretrække, andre gange kan man med fordel benytte sig af eksperter og konsulenter, og skræddersyede løsninger og programmer.

Det kan dreje sig om alt fra analyser af virksomhedens processer til hjælp med opsætning eller undervisning i de enkelte redskaber. Se f.eks. IT-løsninger til virksomheder, et udvalg af it-løsninger til virksomheder og konsulentydelser, der sikrer en professionel vejledning i gennem hele processen fra behovsafdækning til færdig installation.

Infrastruktur

En total it-løsning indeholder både programmer og de enheder, man bruger til at tilgå disse. Begreber som hosting, ERP systemer, hardware, sikkerhed, service & support er essentielle at have styr på, når de rette løsninger skal findes og implementeres. Ikke alle virksomheder eller offentlige institutioner har egne IT-eksperter ansat, og derfor kan det virke som en umulig opgave at vælge i mellem de mange forskellige IT-løsninger, som findes på markedet. Det kan betale sig at få vejledning og ekspertbistand så unødige indkøb undgås.