Indretning af et stort fælleskontor

Der er flere fordele ved et fælleskontor, hvor mange mennesker sidder ved hver deres kontorplads, men hvis det skal fungere, kræver det, at lokalet er indrettet ordentligt med nogle gennemtænkte løsninger. Hvis du skal indrette et fælleskontor, kan du få nogle tips til det her.

Skab flere ”rum” på kontoret

Når mange mennesker skal sidde i det samme lokale og koncentrere sig om hver deres arbejde, kan det være en stor fordel af dele lokalet op i flere rum. Det betyder ikke, at alle folk skal afskærmes totalt, men nogle enkelte skillevægge rundt omkring kan gøre rigtig meget. Det kan også tage noget af den støj, der kan opstå på sådan et fælleskontor. Det er nemlig rigtig svært at koncentrere sig, når der er meget støj.

Få styr på alle basiselementerne

Generelt når du skal indrette et rum, er det sådan, at det er godt at få styr på alle basiselementerne først. Derefter kan du begynde at give rum mere liv og karakter. På et stort fælleskontor er nogle af basiselementerne blandt andet skriveborde, kontorstole, gardiner m.m. Du skal også finde ud af, hvilken type gulv der skal være på kontoret. Med et tæppe fra Fletco Carpets kan du give noget varme til kontoret og mindske støjen lidt yderligere.

Spar ikke på liv og stemning

Indretningen på et kontor behøver langt fra at være kedelig. Tværtimod skal den meget gerne være både motiverende og inspirerende. Det er langt mere spændende at sidde og arbejde på et kontor, hvor der sker lidt i indretningen, end hvis der intet liv er. Du kan skabe liv med farverige elementer, planter m.m. Du kan f.eks. hænge farverige billeder op på væggene, sætte planter rundt omkring på bordene og pynte med sjove nips. Det skal være motiverende at træde ind på kontoret hver morgen.