Har du styr på om dine låse til yderdøre og havelågen er godkendt?

Alle døre som er udenfor bør vær forsynet med forsikringsgodkendte låse, hvor den ene er med nøgle på begge sider. Låsene skal være dirkesikret for at tyven ikke kan dirke din lås op.

Med solide og stærke låse på din havelåse og døre er du mere sikker på at tyven giver op så du ikke får ubudne gæster i dit hjem

I dag findes der et stort udvalg af låse og elektroniske låse i forskellige former og størrelser, så de passer til din havelåge og døre. Alle yderdøre bør vær forsynet med 2 forsikringsgodkendte låse, for så slipper du for at diskutere med dit forsikringsselskab også. Den ene lås bør også vær med nøgle på begge sider.

Så har du en solid dør og et forsikringsgodkendt låsesystem, gør du det næsten umuligt for en indbrudstyv at bryde ind.

ADVARSEL! Forsikringsselskaberne stiller nu i stigende grad krav til private og deres låse. Kontakt derfor gerne PB Låse & Sikring, og så sender de en låsesmed ud for gratis eftersyn af dine låse.

Når du får PB Låse & Sikring til at montere dine låse i dine døre, kan du være sikker på et udførligt arbejde af højeste kvalitet. For dem er det vigtigste nemlig din tryghed og sikkerhed. Derfor gør de sig altid yderst umage med at montere dit nye låsesystem helt korrekt og går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Så kontakt din låsesmed København, låsesmed Frederiksberg eller din låsesmed i Storkøbenhavn, og de kommer og laver et gratis sikkerhedstjek.