Gode ideer til firmajulegaven

Firmajulegaven er efterhånden blevet fast inventar i de fleste danske virksomheder – og det er der selvfølgelig rigtig mange gode grunde til. Det er en fantastisk måde at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på al deres hårde arbejde i løbet af året – og det skaber loyale og motiverede medarbejdere. Det er altså en investering, som du kan se på bundlinjen med det samme.

Firmajulegaven kan findes på mange forskellige måder, og vi kommer her med nogle gode ideer til, hvordan du kan finde den perfekte firmajulegave til dine ansatte.

Find en individuel gave

Hvis du kun har et par enkelte medarbejdere, kan det være, at du kender dem godt nok til at vide, hvad de ønsker sig til jul – og så er det simpelthen bare med at tage ud og købe det. Det kan godt tage dig lidt tid at finde den rette gave og finde ud af, hvor du kan få fat i den, men det giver dig helt sikkert nogle glade medarbejdere, og det er hele tiden værd. Det kan dog hurtigt blive en svær og uoverskuelig opgave, hvis du har flere medarbejdere og du måske ikke kender dem så godt. Denne løsning passer derfor bedst til dig med kun én eller et par medarbejdere.

Vælg den klassiske gave

Hvis du ikke har tid til at finde en individuel gave til hver af dine medarbejdere, så kan du altid tage den nemme – og også kedelige løsning. Julegavekurven. Hver medarbejder får så den samme gave, der består af en masse julelækkerier, som de kan tage med hjem til familien. Det er en fin gave, men det er nok langt fra dét, der står øverst på deres ønskeseddel.

Lad dine medarbejdere vælge deres egen gave

Hvis du virkelig vil gøre det nemt for dig selv og samtidig glæde dine medarbejdere med en firmajulegave, som de rent faktisk ønsker sig, bør du overveje at købe en valggaveshop, så hver enkelt medarbejder kan vælge sin egen julegave ud fra et lækkert og bredt sortiment af fede produkter. Du skal så kun vælge en priskategori og så kan dine medarbejdere helt selv vælge deres gave, som så bliver leveret til kontoret til jul. Nemmere bliver det simpelthen ikke at få glade medarbejdere op til jul. Du kan læse mere om valggaveshoppen her: https://y-design.dk/firmajulegaver/.