Forløb for nøglemedarbejdere

Som ejerleder i din egen virksomhed, ved du hvor vigtigt det er med nøglemedarbejdere, der fungerer som din højre hånd. Forløb for nøglemedarbejdere går ud på at fastholde og udvikle dine nøglemedarbejdere, så de skaber endnu mere værdi for din virksomhed. Det kan de gøre, hvis de stoler endnu mere på sig selv, end de gør i dag, og hvis de tør tage ansvar og uddelegere opgaver med mere tro på sig selv. Det er dét, et forløb for nøglemedarbejdere hos Jonathan Forløbet skal resultere i: Nøglemedarbejdere med højere selvværd og mere gåpåmod i dagligdagen.

Som ejerleder har ud nok erfaret at din nøglemedarbejder er en vigtig spiller i din virksomhed. Han eller hun varetager en meget central funktion i din virksomhed. Det gør at du har som ejerleder også naturligt har et meget tæt samarbejde med din nøglemedarbejder. Er du selv tidligere deltager på forløb for ejerledere hos Jonathan Forløbet, så kan du gøre din nøglemedarbejder en tjeneste, ved også at sende ham eller hende på forløb hos Jonathan Forløbet, på et Forløb for nøglemedarbejdere.

 

Optimer din nøglemedarbejder via et forløb for nøglemedarbejdere

Et Forløb for nøglemedarbejdere er ikke kun for din eller for din nøglemedarbejder; det gavner hele virksomheden hele vejen rundt. Det har nemlig indvirkning på alle medarbejderne, og dermed også på alle afdelinger og slutteligt på bundlinjen. Derfor er det også utrolig vigtigt for dig som ejerleder, at få det mest optimale ud af din nøglemedarbejder. Og det kan du gøre, ved at tilmelde din nøglemedarbejder et Forløb for nøglemedarbejdere hos Jonathan. Hele kurset vil bestå af nøglemedarbejdere, så udover viden, konkrete værktøjer og tips, så får din nøglemedarbejder også et professionelt netværk bestående af andre stærke, udvalgte nøglemedarbejdere fra andre ejerledede virksomheder.

 

Netværk med andre nøglemedarbejdere

Et netværk for og med nøglemedarbejdere er absolut guld værd i situationer, hvor der opstår eventuelle ledelsesmæssige udfordringer. Efter endt forløb for nøglemedarbejdere kan din nøglemedarbejder nemlig selv kan opsøge hjælp eller sparring i sit Jonathan netværk, bestående af andre kompetente nøglemedarbejdere. Det medfører selvfølgelig for dig som ejerleder, at du får mere tid til dine egne opgaver.

På et forløb for nøglemedarbejdere arbejder din nøglemedarbejder med cases fra den virkelige verden og fra andre ejerledede virksomheder, og din nøglemedarbejder kan derfor nemt omsætte casen til egen virksomhed og dagligdag.

Din nøglemedarbejders fornemste funktion er at lede sig selv og teamet, og han eller hun skal derfor også have kompetencerne og selvtilliden til at lede både sig selv og et team uden at tvivle på sig selv. Samarbejde og nærvær er derfor nogle af de vigtigste egenskaber for en nøglemedarbejder. På et forløb for nøglemedarbejdere er målet i sidste ende indsigt og kendskab i, hvordan din nøglemedarbejder håndterer de ledelsesmæssige udfordringer, så de kan ændres og styrkes endnu mere.

Du kan læse lidt mere om hvorfor fastholdelse og udvikling af nøglemedarbejdere er så vigtigt lige her.