Få et godt tilbud på flyttefirmaer

Hvordan finder jeg det billigste flyttefirma, der samtidig behandler mine ting ordentligt?

Sådan tænker de fleste nok, når de skal til at flytte. Det kan være, at du kigger lidt på de lokale flyttefirmaers hjemmeside. Men det giver dig ikke svar på dit presserende spørgsmål om, hvorvidt de behandler dine ting ordentligt eller hvor meget din flytning kommer til at koste hos dem. Her er du nødt til at ringe til dem og få et tilbud, samt forhøre dig om, hvorvidt de rent faktisk har tid til at flytte for dig på det tidspunkt, hvor du har brug for det. Og det er lige meget om du bor i København eller i Hammel, for der vil altid være et tilbud til dig.

Hvordan er priserne?

Hvert enkelt flyttefirma bestemmer sine egne priser og den samlede pris afhænger af mængden af ting, du skal have flyttet og hvor langt flyttefirmaet skal køre med dem.

Udover prisniveauet er der stor forskel på, hvad der er inkluderet i prisen og hvad der kan tilkøbes som ekstratjenester hos de forskellige flyttefirmaer. Hos nogle firmaer er der f.eks. gratis flyttekasser til låns under flytningen og hos andre, skal du købe kasserne. Andre igen har tæpper med til at pakke om møbler, spejle og andre ting, der ikke må ridses under transporten. Hos andre koster det ekstra.

Gør det selv

Selvfølgelig kan du også vælge at klare flytningen selv – i hvert fald hvis du ikke har så mange møbler og andet inventar, der skal flyttes eller hvis det er husets unge menneske, der skal flytte for sig selv. Så kan du jo bare leje en stor trailer, en lastbil eller varevogn til lille kørekort og køre tingene selv. Venner og familie hjælper sikkert gerne til, hvis du giver en pizza og en flyttebajer.

Men sker der noget med dit flyttegods undervejs, er du dårligt stillet.