Et godt lastbilcenter giver dig value for money

God service på din lastbil er essentielt for at trække alle de kilometer ud af køretøjet, som der er mulighed for. Derfor er det også en god investering at passe på sine dyrebare maskiner, fordi du som virksomhedsejer får glæde af dine aktiver længere.

Desuden må man altid huske, at lastvognsservice ikke bare giver værdi på sigt, men også i det daglige. For står man pludselig i et driftstop, der kan være forårsaget af manglende vedligeholdelse, kan det risikere at koste rigtig mange penge for virksomheden. Dertil giver det ridser i lakken, hvis det sker gentagne gange, og man får ry for at være en upålidelig leverandør. Det ville være katastrofalt for en forretning, der lever af at levere varer.

Også et spørgsmål om sikkerhed

Foruden ovennævnte grunde til at investere i service til lastvognen, er der et andet meget vigtigt aspekt: sikkerhed.

Fordi sikkerhed er så vigtigt, er der naturligvis indført lovmæssige bestemmelser omkring de krav, der skal overholdes. Og overholdes disse ikke, så ender det som regel i heftige bøder.

Sikkerheden er vigtig, da du sender tunge maskiner på vejene, hvor vi alle skal kunne færdes trygt. Derfor er det alfa og omega, at bremser, lys, styreegenskaber, hjul m.m. er helt op til den forventelige standard.

Sørg for at fagfolk laver tingene

Når du vælger dit lastvogncenter, er det en god idé at finde et med speciale i dit mærke. Der kan være forskelle på moderne lastbiler, som gør at specialistviden er en nødvendighed. Faktisk sendes mange mekanikere på efteruddannelse hos lastbilproducenter for netop at have den sidste nødvendige viden omkring deres køretøjer.

Derfor er de med til at udføre kvalificeret service og også sætte en høj sikkerhedsstandard.

Har du flere lastbilmærker i din flåde skal du dog ikke være bekymret. Mange lastvognscentre kan håndtere forskellige mærker, så du kan få udført den vigtige service, uanset om du har et mærke i flåden eller Volvo, Mercedes, Scania etc.