Er din virksomhed gået konkurs?

Som virksomhedsejer kan det være enormt svært, når virksomheden bliver erklæret konkurs. Ikke nok med, at der nu er mange ting, som skal ordnes og tages stilling, kan det også føles lidt som et nederlag. Det er dog vigtigt, at du i denne tid sørger for at få ordnet de ting, som skal gøres, inden virksomheden afvikles eller videresælges.

Advokat med speciale i insolvens

Hvis din virksomhed er gået konkurs, skal du hurtigst muligt have fat i advokater med speciale indenfor insolvens. Disse kan nemlig hjælpe dig med at finde ud af, hvad der nu skal gøres. Det er ikke altid en nem situation at befinde sig i, og rådgivning fra disse advokater kan være med til at give dig en bedre ide om, hvordan eventuel afvikling eller videresalg af virksomheden skal forgå.

Disse advokater har nemlig stor erfaring indenfor dette område, og kender de forskellige procedure og processer, som skal gennemgås i denne situation. Sørg derfor for at finde en insolvens advokat, så du kan få hjælp til at komme videre i processen.

Afvikling eller videresalg af virksomheden

Når din virksomhed går konkurs, er der forskellige muligheder for, hvad der kan gøres – og disse er også noget, som en insolvens advokat kan hjælpe dig med. Det omhandler for eksempel noget som afvikling af din virksomhed, som er gået konkurs.

Det kan dog også omhandle noget som videresalg af virksomheden, hvis dette er en mulighed. Den advokat, som du hyrer, vil kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvordan en eventuel afvikling eller et videresalg af virksomheden vil komme til at foregå, og hvordan dette løses på den helt rigtige måde.

Rådgivning fra advokat

Når du finder en advokat, som kan hjælpe dig, når virksomheden er gået konkurs, sætter denne person dig ind i den situation, som du står i. det er nemlig langt fra altid nemt, når virksomheden går konkurs, og dette har advokaten altså stor forståelse for.

Det kan være en stor hjælp med rådgivning fra advokaten, som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan processen kommer til at forgå. Derudover kan advokaten også hjælpe dig med at få sikret værdier i virksomheden, så disse kan afhændes til den højst mulige salgspris. Hvis din virksomhed går konkurs, vil en advokat med speciale i insolvens altså kunne hjælpe dig, så processen bliver nemmere og mere overskueligt at skulle igennem.