Dette kan ske, hvis du ikke har en revisor

Dette kan ske, hvis du ikke har en revisor

Når man starter en virksomhed, er der mange facetter der skal spille, før det hele går op. Noget af det der er mest kompliceret at håndtere, er økonomien.

Så læs med her, hvis du overvejer at springe revisorregningen over!

Dårlig økonomi generelt

Det er helt normalt, at man begynder at blive stresset, hvis der ikke er overblik over økonomien. Økonomisk stress bunder i en usikkerhed. En usikkerhed over ens økonomiske muligheder – og usikkerhed omkring ens økonomi opstår som regel, fordi der mangler et økonomisk overblik.

For nogle kommer det så vidt, at de slet ikke kan tænke på deres økonomi uden at få katastrofetanker. Nogle stopper helt med at tjekke op på deres bankkonto, fordi det er for angstprovokerende at gøre.

Dårlig økonomi kan påvirke mange andre parametre af livet. Venner og familie vil måske opleve, at den stressede begynder at være fraværende eller bliver irriteret hurtigere. Den stressramte vil måske opleve at have problemer med at sove, hjertebanken i forbindelse med tanker om økonomi, svedeture og endda angstanfald. Kort sagt: Det kan påvirke ens psyke enormt negativt, hvis der ikke er styr på økonomien.

Dårlig økonomi i virksomheden

En ting er at have rod i økonomien inden for hjemmets fire vægge. En anden ting er, når det er i ens virksomhed. Det er ikke fordi, at privat økonomisk stress ikke kan opleves lige så slemt, men oftest er mangel på økonomisk overblik i virksomheden værre, fordi der er mennesker, der skal betales for deres arbejde.

Det kan virkelig ikke betale sig at håndtere sin egen bogføring og regnskab, hvis man ikke har forstand på det. Alligevel er der mange, der forsøger at tage opgaven på egne skuldre. I værste fald kan en sådan selvtillid betyde selvmål – og koste virksomheden livet. Det kan altså koste dyrt at forsøge at spille fagperson på et område, hvor man ikke er det.

Vores råd er derfor, at man altid benytter sig af et revisionsfirma, hvis man er bare det mindste i tvivl om, hvorvidt man kan danne det økonomiske overblik. Leder du efter et revisionsfirma i København?