Derfor vælger flere virksomheder at investere i en mødeboks

Støj og larm. Det er desværre konsekvenserne af vores moderne kontorindretninger. Men støj og larm bidrager med lige præcis intet, når det kommer til koncentration og evnen til at arbejde fokuseret. Faktisk gør de mange forstyrrelse det tværtimod sværere at nå sine mål. Så selvom storrumskontorerne er godt for meget, er der også negative sider til det.

Fordi larmen koster mange penge på bundlinjen, er det værd at tænke over løsningerne, som fjerner eller i hvert fald reducerer støjen kraftigt. Hvis ikke er produktionskapaciteten mindre hos den enkelte ansatte – og desuden kan et meget stressende arbejdsmiljø føre til stress og flere sygedage. Det ønsker ingen! Løsningen kan derfor være en mødeboks.

Mødeboksens fordele

Den helt store fordel ved mødeboksen er naturligvis, at den indkapsler støj fra møder – enten teammøder, korte statusmøder eller de helt store møder.

Desuden er en mødeboks ikke kun diskret for de andre i det store åbne miljø, men sikrer også, at man kan tale mere fortroligt om ting, som andre ikke nødvendigvis skal have indsigt i. Her gælder det naturligvis også, at man som ansat kan gå ind i mødeboksen, hvis man skal tale privat – hvad enten det er i arbejdsregi eller en personlig samtale med sin læge etc.

Mødeboksen er dog mest anset som et praktisk instrument, som flytter samtaler fra det åbne miljø til en lukket sfære. Det betyder, at man ikke har snak, som sværmer ind ad øregangen, bedst som man skal koncentrere sig for at nå et mål.

Desuden er det praktisk med en mødeboks, når der kommer personer udefra, som også vil foretrække rammer, hvor ikke alle er en del af samtalen.

En moderne mødeboks findes i mange størrelser og udformninger, hvilket også gør det muligt at finde størrelser, der kan flyttes, hvis man senere vil indrette kontoret anderledes. Mødeboksene findes i mange flotte design, som gør det let at passe dem ind.