Cloud Computing specialist? Få en Amazon Web Services certificering

Hvis du gerne vil arbejde med applikationer på Amazon Web Services, skal du bruge en AWS certificering eller en AWS certification. Med en AWS certification bliver du nemlig klædt godt på med den viden og de tekniske kompetencer, du skal bruge for at arbejde med applikationer på AWS-platformen.

Hvis du drømmer om at opnå større viden inden for Cloud Computing, eller hvis du gerne vil skabe mere værdi for din virksomhed ved at opnå disse kompetencer, er AWS certificeringerne det helt rigtige valg for dig.

Du kan få disse certificeringer ved at tage et Amazon Web Services kursus hos Global Knowledge. Her finder du et bredt udvalg af forskellige Amazon Web Services kurser, som alle henvender sig til forskellige områder. Og det er lige meget, om du har lang eller slet ingen erfaring med AWS, da der findes kurser for både erfarne og nybegyndere.

Kurser hos verdens førende uddannelseshus

Global Knowledge skaber hele tiden nye kurser og uddannelser, som kan anvendes af alle, der er interesseret i at opnå nye og værdifulde kompetencer. Det kan være relevant får både store intentionelle virksomheder og organisationer, mens det også er relevant for individuelle IT-professionelle. Så længe du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt, er et kursus hos Global Knowledge det rette valg for dig.

Hos Global Knowledge bliver du altid undervist af dygtige instruktører, som leverer lige netop den undervisningsløsning, du efterspørger. Du finder en lang række kurser, som ikke bare omfatter AWS, men som også henvender sig til en lang række andre områder som eksempelvis IT-sikkerhed.

Global Knowledge er nemlig verdens førende uddannelseshus, hvorfor de kan tilbyde en lang række professionelle kurser for mennesker verden over. Global Knowledge har hovedkontor i North Carolina i USA, men de beskæftiger i dag mere end 1500 mennesker over hele verden.