3 grunde til at bruge kitler på arbejdspladsen

Det kan være lidt af en investering får en virksomhed at købe kitler til medarbejdere og ansatte, hvis virksomheden arbejder indenfor f.eks. kosmetologi, lægevidenskab eller hjemmepleje mm. Det er der et par gode grunde til herunder.

For det første fungerer en kittel som en slags uniform for virksomheden, så der ikke behøves at blive lavet f.eks. specielt brandet tøj til virksomheden, da de ansatte kan kendes på kitlerne. Det kan være praktisk, da det er et område, hvor der kan spares en masse penge, da det kan være dyrt at få produceret skræddersyet tøj til medarbejdere. Det giver også virksomheden et professionelt look set fra omverdenen, hvis medarbejderne går i kitler.

Spar penge på skader af tøj

Kitler kan forhindre at medarbejdere og ansatte som arbejder med væsker eller andre varme ting får ødelagt deres tøj på arbejdspladsen, og at virksomheden derfor skal erstatte det ødelagte tøj. Det er igen et område, hvor kitler kan gøre, så en virksomhed spare en masse penge. Kitler er derudover en nem løsning som netop er lavet til, at de skal kunne blive slidt på og som ikke går nemt i stykker. Men hvis det skulle ske, at en kittel går i stykker, koster det næsten ingen penge at købe en ny.

Tilpas kitlen til din virksomhed og dine medarbejdere

Der findes forskellige typer af kitler herunder korte, lange, herre- og damekitler, så du kan næsten være helt sikker på at finde nogle der passer til din arbejdsplads og dine medarbejdere. Kitler fås også i forskellige farver, så din virksomheds kitler kan måske bære præg af virksomhedens farver. Men hvis det er for meget af det gode, kan man også bare nøjes med den klassiske hvide kittel. Der findes også bl.a. gæstekitler til besøgende på arbejdspladsen, så virksomheden heller ikke risikere at skulle betale for deres tøj.